Szállítás és fizetés

Mi a Red&White Shop-nál törekszünk arra, hogy megrendelésedet a lehető legnagyobb gondossággal, szakértelemmel és a leggyorsabban dolgozzuk fel, hiszen tudjuk milyen fontos az, hogy a csomag gyorsan és időben megérkezzen, ha például egy jeles napra szánjuk.

Raktáron lévő termékeink MINDIG valós raktárkészletet mutatnak. Amennyiben raktáron lévő termékeink közül rendelsz, úgy mi 24 órán belül teljesítjük megrendelésedet, melyet a következő munkanap kézbesítünk is Neked. Nálunk nem fordulhat elő az, hogy több napokat kelljen várnod raktáron lévő termékeinkre.

Amennyiben nem raktáron lévő termékeink közül rendelsz, úgy a szállítási idő 2-15 munkanap lehet.

Amennyiben a rendelésed összege eléri a 19.998 Ft-ot, úgy a szállítási költség számodra teljesen INGYENES!

Megrendelésed során lehetőséged van az összeget kiegyenlíteni bankkártyáddal online,előre utalással vagy a csomag átvételekor készpénzben vagy bankkártyával.

Megrendelésedet követően kapsz azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt. Amennyiben raktáron lévő termékeink közül rendeltél, úgy a csomag már úton is van hozzád 24 órán belül. A kiszállítás pontos dátumáról e-mailen is értesítünk, hogy véletlenül se érjen váratlanul a futár érkezése! A kiszállítás napján 2-3 órás időintervallumot ad meg a szállító cég.

Reméljük a csomagnak örülni fogsz és hasznodra fog válni. Ha bármi kérdésed vagy problémád felmerülne, e-mail útján elérsz minket ahol néhány órán belül válaszolunk és legjobb tudásunk szerint igyekszünk megoldani a fennálló megoldandó feladatot.

Melyik futárszolgálat hozza házhoz a csomagomat?

Házhoz történő kézbesítés esetén a csomagodat a GLS futárszolgálattal juttatjuk el Hozzád. A szállítás napján e-mailben tájékoztatnak a szállítás időpontjáról. Amennyiben nem tudják a csomagot kézbesíteni, azt megkísérlik a következő nap is kézbesíteni.
Amennyiben csomagautomatába kéred a csomagod, úgy a Foxpost csomagautomaták közül tudsz választani az ország számos területén.

Milyen városokba kérhetek házhozszállítást?

Az ország egész területére szállítunk, így a GLS futárszolgálattal az ország bármely pontjára eljuttatjuk Hozzád a csomagot.
Sőt, Foxpost szállítás esetén lehetőséged van az ország több, mint 110 csomagautomata egyikére kérni a csomagod, amelyet akkor tudsz átvenni amikor Te szeretnéd: munkából hazamenet, későn este vagy korán reggel, hétvégén vagy a nap közepén, amikor és ahogy kényelmes. Ráadásul amennyiben nem vagy megelégedve a termékkel, azt indoklás nélkül 14 napon belül teljesen díjmentesen vissza kézbesítheted bármelyik csomagautomatából!

Mennyibe kerül a házhozszállítás?

A GLS házhozszállítás díja 1195 Ft-ba kerül. Amennyiben átvételi helynek egy Foxpost csomagautomatát jelölsz meg, úgy a szállítás 899 Ft-ba kerül.

Hogyan tudom kifizetni a rendelésemet?

Megrendelésedet lehetőséged van bankkártyával online, előre utalással vagy utánvétes fizetéssel kiegyenlíteni. Az utánvétes fizetés díja 295 Ft.